ZIP Screen

ZIP Screen solskjerming er svært effektiv mot varmeinnslipp. Duken er perforert (har små hull), slik at du lett kan se ut samtidig som varme og plagsomt sollys holdes ute. Produktet er som en kraftig utvendig rullegardin.

ZIP screen har motorisert betjening, og du kan velge mellom styring via app, fjernkontroll eller bryter. I sidene er det styreskinner.

Det er mulig å lakkere styreskinner og duk-kasse i alle RAL-farger, og det er et stort utvalg strukturer, materialer og dukfarger. Dette gjør produktet anvendelig på nesten alle typer bygg.

 

ZIP Screen er markedets mest populære utvendige solskjerming

Glidelåsscreen, også kalt ZIP screen, er en innovasjon innenfor solskjerming og tåler vind opptil 87 km/t. Screen er i dag den mest anvendte solavskjerming til moderne vinduer. Dette er en av de beste screen-produktene på markedet. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

ZIP screen fra Haveland markise leveres som standard med:

 • Egen screenduk kolleksjon
 • Leveres som standard i RAL 9010 (hvit), RAL 0182 (sølv), RAL 0914 (ru sort) og  RAL 7016 (antrasitt)
 • Glidelås i sidene , lakkert kassett, kraftige styreskinner og tung bunnlist.
 • Motorisert: Motor kan kompletteres med automatisk styring, for eksempel fjernkontroll eller sol- vindautomatikk.
 • Bredde opptil 5 meter
 • Høyde opptil 5 meter
ZIP Screen har sideskinner og duken holdes fast ved hjelp av glidelås-prinsippet. Dette gjør produktet svært solid, i tillegg til at det ser pent ut.

Hvorfor velge ZIP screen fra Haveland markise?

 • Duken stenger ute like mye solvarme som persienner (opptil 92%) uten å blokkere utsikten. Duken er vevd slik at man kan se ut igjennom duken selv om produktet er i bruk.
 • Meget lett å holde rent. Kan enkelt vaskes med svamp og zalovann. Den vil ikke samle like mye smuss som persienner, da stoffet er smussavvisende.
 • Billigere vedlikehold enn konkurrerende solskjermingsprodukter.
  Selve kassetten er ikke større enn 10 x 10 cm (uansett dukstørrelse), dermed kan produktet enkelt monteres under vannbrettet på de fleste vinduer.
 • Stilrent produkt som lekkert integreres i fasaden.
 • Solide profiler som er stive, tunge og rette holder duken stram.
 • Brukes ofte på balkongfronter og som levegger / vindskjerming.
ZIP Screen passer ypperlig som solskjerming på balkonger eller i blokker.

Screens gli nøytralt i fasaden og gir samtidig en effektiv solskjerming. Screenduken kan velges i farger som passer til huset – eller omgivelsene. På denne måten kan de gi fasaden et arkitektonisk preg, samtidig med en effektiv skjerming mot solens stråler.

ZIP Screens passer til store og små vinduer

En av de minste modellene, ZS80P kan leveres enten for motorisert eller manuell snorbetjening og toppkassen har total høyde inkludert bunnlist på kun 101 mm (maks dukmål 250 x 250 cm). 

For små vinduer passer det godt med en liten og nett modell, ZIP Screen ZS80P.
Modellen ZS100P gir bygningen et flott løft.

ZS100P har motorisert betjening og har total høyde på toppkassen inkludert bunnlist på kun 115 mm og kan ta duker helt opp til 350 x 400 cm.

ZIP Screen passer også til store vindusflater. Poplulær solskjeriming – også på hytta!

Produktet ZIP Screen er en moderne og solid skyggelegging til hus, bygninger, hytter og fasader med store vindusflater. Takket være SIR-System™ (glidelås), oppnås maksimal stabilitet. På siden av duken sveises det fast en glidelås som holdes på plass i styreskinnene. ZIP screen markiser kan dermed klare store vindhastigheter (opptil 87 km/ t avhengig av modell).

Screenduken sett innenfra

Glassfasader er stadig populært

Loddrette avskjermninger av stoff bidrar i høy grad til reduksjon av bygningens energiforbruk. Arkitektene utnytter denne fordel og anvender ofte Screen, også kalt screenmarkiser, som et designelement på bygninger.