Lamellgardiner

Lamellgardiner er en svært fleksibel solskjerming, godt egnet for både store og små vinduer. Lamellgardiner er ypperlig solskjerming for skråvinduer da lamellene festes i toppen. Enkel tilpassing til alle vindusformer enten vinduet er høyt eller bredt.

Motoriserte lamellgardiner

Lamellgardinene kan motoriseres og automatiseres. Dermed kan styre lamellgardinene med telefonen, bryter eller fjernkontroll. Det er også selvsagt mulig å velge manuell betjening med snor eller kjede.

Lett og luftig med lamellgardiner som solskjerming.

Lamellgardiner er et opplagt valg til både hjemmet og kontoret. Med et luftig, rent og moderne utseende gis lameller en optimal mulighet for å justere lys og innsikt. Vi har lamellgardiner i mange kvaliteter, design og utførelser.

Skap en lun atmosfære og stemning i stua ved hjelp av lamellgardiner. God skjerming mot innsyn.

Smart justering av lys og innsyn

Lamellene kan vris 90 grader slik at du kan velge om du vil slippe inn mye eller lite lys. Du kan også trekke gardinen helt inn til siden.

Behagelig lys med lamellgardiner

Lyset er viktig for hvordan et rom oppleves. Lameller skaper et behagelig dagslys fordi lyset siles gjennom veven. Rommet får dermed et naturlig lys uten skarpe kontraster eller skygger.

Lameller er enkle å vinkle slik at du bestemmer selv hvordan lyset vinkles inn i rommet. Lamellgardiner fås i mange ulike farger og er dermed en moderne og god erstatning til gardiner. Samtidig gir den ekstra skjerming mot lys, varme og innsikt. Dette er den optimale løsningen for et moderne hjem!

Lamellgardiner kan også brukes som romdeler, og er også godt egnet til å skjerme for innsyn.

Finn en farge som matcher hjemmet ditt

Tekstilene til våre lamellgardiner finnes i mange spennende kolleksjoner. Velg mellom alt fra lyse pasteller til mørke tekstiler for en høyere grad av skjerming.

Velg mellom en rekke ulike stofftyper, nyanser, tetthetsgrader og struktur.

Skreddersydde løsninger

Med våre lameller kan du skape en skreddersydd løsning perfekt for ditt hjem. Vi har fagfolk med kompetanse til å finne den optimale løsningen til din bolig. De tar mål og kan komme med råd om farger.

Skreddersydde løsninger blir produsert av profesjonelle syersker i vår fabrikk i Tomter i Østfold. De tilpasses på millimeteren og passer dermed perfekt til ditt vindu.