Lamellgardiner

Lamellgardiner er et opplagt valg til både hjemmet og kontoret. Med et luftig, rent og moderne utseende gis lameller en optimal mulighet for å justere lys og innsikt. Vi har lamellgardiner i mange kvaliteter, design og utførelser.

Behagelig lys med lamellgardiner
Lyset er viktig for hvordan et rom oppleves. Lameller skaper et behagelig dagslys fordi lyset siles gjennom veven. Rommet får dermed et naturlig lys uten skarpe kontraster eller skygger. Tekstilene til våre lamellgardiner finnes i mange spennende kolleksjoner. Velg mellom alt fra lyse pasteller til mørke tekstiler for en høyere grad av skjerming. Lameller er enkle å vinkle slik at du bestemmer selv hvordan lyset vinkles inn i rommet. Lamellgardiner fås i mange ulike farger og er dermed en moderne og god erstatning til gardiner. Samtidig gir den ekstra skjerming mot lys, varme og innsikt. Dette er den optimale løsningen for et moderne hjem!

Skreddersydde løsninger
Med våre lameller kan du skape en skreddersydd løsning perfekt for ditt hjem. Vi har fagfolk med kompetanse til å finne den optimale løsningen til din bolig. De tar mål og kan komme med råd om farger. Skreddersydde løsninger blir produsert av profesjonelle syersker i vår fabrikk i Tomter i Østfold. De tilpasses på millimeteren og passer dermed perfekt til ditt vindu.

Klikk her for alle materialvalg for lamellgardiner