Garasjeporter

Tilnærmet vedlikeholdsfrie garasjeporter med plassbesparende system. Garasjeportene er produsert for norske forhold, og har mange muligheter for tilpassing til din garasje.

Vi utfører måltagning og utarbeider komplette tilbud på garasjeporter og portåpnere. Dersom du ønsker det demonterer og fjerner vi din gamle port.

Hvit garasjeport med brede plater.

En praktisk port

Garasjeporten er enkel å bruke, pålitelig og stillegående. Portene kan motoriseres og styres med telefonen eller fjernkontroll.

Hver port som er produsert av oss, uavhengig av dens størrelse, kan lett åpnes fra innsiden med én hånd uten anstrengelse (porten er ellers automatisk låst når kjørt ned). Dette er takket være torsjonsfjærer som gir porten en optimal balanse.

Stilrent og flott med garasjeport som passer til huset og garasjeen.

Ofte er garasjen nær huset, og da er det viktig at porten er stillegående. Av den grunn har våre leddporter trinser i nylon med kulelager.

Stillegående garasjeport.

Våre porter er produserte av LOBAS som holder til utenfor Osterøy, og er en av Norges eldste produsenter.

Garasjeporten passer både til funkishus, moderne arkitektur og klassiske hus.

Høy kvalitet og mulighet for personlig utforming

En garasjeport fra Haveland Markise AS har god design og er enkel å håndtere. For et unikt og personlig uttrykk kan du designe din helt særegne garasjeport til meget konkurransedyktige priser. Vi er eksperter på garasjeporter og tilbyr et stort utvalg høykvalitets garasjeporter og garasjeåpnere i mange forskjellige utførelser.

Det er mulighet for ledbelysning montert i kombinasjon med garasjeporten.

Vinduer til garasjeporten

Mange ulike vinduer til garasjeporten, både kvadratiske og avlange, eller vindu med sprosser.

Lakker garasjeporten i ønsket RAL-farge

Alle garasjeporter kan leveres i alle RAL-farger med valgfri plassering av eventuelle vinduer. Garasjeporten produseres etter lysåpningen i din garasje, og de fleste kan leveres fra 1,5 (passer til motorsykkel) til 6 meter i bredde og opp til 3,7 meters høyde.

Mot et tillegg kan porten lakkeres i ønsket RAL-farge

Å kjøpe en garasjeport fra Haveland Markise AS med individuell tilpasset overflate og farge er som å kjøpe et høykvalitets skap der du velger ulike fronter tilpasset din egen stil og smak. Samme gode kvalitet, med personlig tilpasset utforming.

Garasjeport lakkert i mørk blå.

Dør til garasjen

Døren til garasjen er tilpasset porten i form og farge, og har lik type overflate. Dørene
er utadslående høyre- eller venstrehengslet.

Alle dørene blir levert med låskasse, sylinderlås, dørvrider og dørskilt. Døren er ekstremt stabil pga. aluminium i dørblad og stål i dørkarm.

Overflatebehandling og byggemateriell gjør døren meget vedlikeholdsvennlig.

Utvendig lås og håndtak

Alle porter kan leveres med utvendig lås eller håndtak.

Lås og håndtak til garasjeport.

Alle våre garasjeporter leveres med det samme systemet i høy og sikker kvalitet. Dermed kan du være trygg på at du får en god og sikker garasjeport uavhengig av hvilken utførelse du velger.

Garasjeport tilpasset norsk klima

Våre garasjeporter tilfredsstiller EU-norm 13241-1:2005 og er tilnærmet vedlikeholdsfritt. Produsert i dobbeltvegget, isolert og stabil utførelse med polyuretanskum mellom den indre og ytre helgalvaniserte stålplaten er våre garasjeporter tilpasset det nordiske klimaet og tåler temperaturer fra -30 til +40 grader celsius.

Alle metalldeler er beskyttet mot korrosjon med et tykt lag galvanisering for å tåle norsk klima. Og som en av de få på markedet, lakkerer vi endestykkene i samme farge som panelene.

Porten består av horisontale seksjoner der lengden er tilpasset portåpningens bredde. Hver enkel port tilpasset spesielt til lysåpningen i din garasje, og nødvendig antall seksjoner settes sammen på stedet.

Unngå å klemme fingrene i garasjeporten

Klemsikring av garasjeport

Skjøtene mellom portseksjonene er utformet slik at det ikke oppstår noen åpning mellom. Dette gjør våre garasjeporter klemsikre både utvendig og innvendig.