Garasjeporter

Våre porter er produserte av LOBAS som holder til utenfor Osterøy, og er en av Norges eldste produsenter.

Design din egen garasjeport

En garasjeport fra Haveland Markise AS har god design og er enkel å håndtere. For et unikt og personlig uttrykk kan du designe din helt særegne garasjeport til meget konkurransedyktige priser. Vi er eksperter på garasjeporter og tilbyr et stort utvalg høykvalitets garasjeporter og garasjeåpnere i mange forskjellige utførelser.

Høy kvalitet med personlig utforming

Alle garasjeporter kan leveres i alle RAL-farger med valgfri plassering av eventuelle vinduer. Garasjeporten produseres etter lysåpningen i din garasje, og de fleste kan leveres fra 1,5 (passer til motorsykkel) til 6 meter i bredde og opp til 3,7 meters høyde. Alle våre garasjeporter leveres med det samme systemet i høy og sikker kvalitet. Dermed kan du være trygg på at du får en god og sikker garasjeport uavhengig av hvilken utførelse du velger. Å kjøpe en garasjeport fra Haveland Markise AS med individuell tilpasset overflate og farge er som å kjøpe et høykvalitets skap der du velger ulike fronter tilpasset din egen stil og smak. Samme gode kvalitet, med personlig tilpasset utforming.

Garasjeport tilpasset norsk klima

Våre garasjeporter tilfredsstiller EU-norm 13241-1:2005 og er tilnærmet vedlikeholdsfritt. Produsert i dobbeltvegget, isolert og stabil utførelse med polyuretanskum mellom den indre og ytre helgalvaniserte stålplaten er våre garasjeporter tilpasset det nordiske klimaet og tåler temperaturer fra -30 til +40 grader celsius. Porten består av horisontale seksjoner der lengden er tilpasset portåpningens bredde. Hver enkel port tilpasset spesielt til lysåpningen i din garasje, og nødvendig antall seksjoner settes sammen på stedet. Skjøtene mellom portseksjonene er utformet slik at det ikke oppstår noen åpning mellom. Dette gjør våre garasjeporter klemsikre både utvendig og innvendig.