Pergolino

Pergola, eller også kalt Pergolino gir en flott uteplass med lite vedlikehold. Pergola er svært egnet i kombinasjon med screen som levegg, noe som gjør Pergola til en fleksibel og attraktiv solskjerming.

Våre pergola kan leveres i opptil 7 meter bredde og 6 meter utfall, noe som gjør denne til det perfekte valget for et stort og flott uterom. Likevel er pergola også godt egent for mindre flater og verandaer.

Pergolino gir en flott ramme rundt uterommet.

Markedets mest solide solskjermng

Denne typen solskjerming er fastmontert, og tåler derfor mer vinn enn en vanlig terrassemarkise. Vann dreneres i front, og dette fungerer godt også med lite fall/helling.

Solid og stilfull utforming på komponentene.

Dersom du bor på en værutsatt plass eller bare ønsker en solid og luksuriøs uteplass, er det Pergola/Pergolino du skal velge. Den stabile konstruksjonen og det lange utfallet gjør dette til markedets mest stabile pergola. Den integrerte gassfjærmekanismen gjør at det oppnås et konstant spenn i duken når pergolaen er kjørt ut.

Fleksibel bruk

En Pergolino har mange ulike muligheter for bruk, du kan kople flere sammen, og med kombinasjon med en terrassevarmer blir det ekstra lunt på uteplassen på kveld eller vår/høst.

Pergolaen kan monteres frittstående eller i tilknytning til en vegg. Du kan derfor velge mellom å ha pergolaen i hagen eller inntil huset. Flere har også valgt å montere en pergola som solskjerming på hytta.

Pergolino i kombinasjon med både screen og klassisk levegg gir et eksklusivt og fleksibelt uterom.

Markiseduk i høy kvalitet

Kombinert med en spesialimpregnert duk fra den store STOBAG-kolleksjonen sikrer du både deg selv og gjestene dine en hyggelig, sval og tørr hyggestund godt skjermet for både vær og vind. For kjølige sommerkvelder kan du også kombinere pergolaen med en terrassevarmer.

Nyt lange kvelder under pergolaen med en terrassevarmer.

Hyggelig uterom

Med en pergola skaper du et ekstra hyggelig rom ute, der du kan nyte lange dager og samtidig være skjermet for både sol og regn. En pergolamarkise passer både til private hus, restauranter og forretningsbygg. 

Nyt sommeren i Norge med et fleksibelt uterom. En pergolino gir deg stor fleksibilitet

Med en pergola vil du få lyst til å tilbringe mer tid utendørs, da Pergolino også er en ideell løsning for vindutsatte områder. Denne løsningen gir deg en følelse av luksus, samt en definert og trivelig uteplass. På solrike dager kan du nyte skyggen mens duken beskytter deg mot sola.

Nyt late dager med en pergola

Ly til hele terrassen

Med en maksbredde på 7 meter, og maks utfall på 6 meter kan du være sikker på at markisen gir ly til hele terrassen din.

En pergolino gir god skygge til hele terrassen.

Pergolino har også et patentert gasstrykksystem innebygd i skinnene, og helautomatisk løsning som lett betjenes med en fjernkontroll.

Få et svært eksklusivt uterom med pergola eller pergolino i kombinasjon med ZIP Screen.