Pergolino

Pergola
Med en pergola skaper du et ekstra hyggelig rom ute, der du kan nyte lange dager og samtidig være skjermet for både sol og regn. En pergolamarkise passer både til private hus, restauranter og forretningsbygg. 

Med en pergola vil du få lyst til å tilbringe mer tid utendørs, da Pergolino også er en ideell løsning for vindutsatte områder. Denne løsningen gir deg en følelse av luksus, samt en definert og trivelig uteplass. På solrike dager kan du nyte skyggen mens duken beskytter deg mot sola.

Med en maksbredde på 7 meter, og maks utfall på 6 meter kan du være sikker på at markisen gir ly til hele terrassen din.
Pergolino har også et patentert gasstrykksystem innebygd i skinnene, og helautomatisk løsning som lett betjenes med en fjernkontroll.

Markedets mest solide
Dersom du bor på en værutsatt plass eller bare ønsker en solid og luksuriøs uteplass, er det Pergolino du skal velge. Den stabile konstruksjonen og det lange utfallet gjør dette til markedets mest stabile pergola. Den integrerte gassfjærmekanismen gjør at det oppnås et konstant spenn i duken når pergolaen er kjørt ut.
Kombinert med en spesialimpregnert duk fra den store STOBAG-kolleksjonen sikrer du både deg selv og gjestene dine en hyggelig, sval og tørr hyggestund godt skjermet for både vær og vind. For kjølige sommerkvelder kan du også kombinere pergolaen med en terrassevarmer.