Terrassemarkiser

En terrassemarkise gir deg et trivelig uterom.

Når solen står som høyest en sommerdag og man ønsker et skyggefullt sted å flykte, gir terrassemarkisen god solskjerming.

Den gir sval skygge i solvarmen og lunere temperatur om kvelden. Markisen reduserer også innetemperaturen.

 

Våre terrassemarkiser leveres som standard med:

  • Valgfri duk fra vår store kolleksjon, velg gjerne duk med selvrensende effekt
  • Standard profilfarge i hvit sølv (RAL 9010), sølv metallic (RAL 9006) eller ru sort 0914
  • Motordrift eller manuell styring. Motor kan kompletteres med automatisk styring, for eksempel fjernkontroll eller sol- vindautomatikk.
  • Bredde opptil 7 meter
  • Utfall opptil 4 meter
Markise i kombinasjon med ZIP Screen

Markise er en solid, praktisk og fleksibel solskjerming

Du trenger ikke la dårlig vær eller uventede regnbyger ødelegge den hyggelige utemiddagen. I tillegg til solskjerming kan du bruke terrassemarkisen til ly for lett regn.

Med tak over spiseplassen eller terrassen har du sikret deg for både sol og regn med en terrassemarkise. Markisen øker brukstiden av terrassen både vår, sommer og høst!

Terrassemarkise gir sval skygge på varme sommerdager.

Terrassemarkise i høy kvalitet

Våre kvalitetsmarkiser er laget i rustfritt stål, med aluminiums detaljer, og markisene er blant de best dokumenterte på markedet. For ekstra stabilitet er markisen utstyrt med dobbeltspente armer med Dynema®-bånd.

Kneledd – markisearm.

Våre terrassemarkiser er definitivt for deg som vil ha en trivelig og komfortabel uteplass. Tilvalgsmulighetene er mange, både hva gjelder funksjoner og farger. «Karosseriet» på denne markisen kan lakkeres i alle RAL farger.

Skreddersydd markise til ditt behov

Med en skreddersydd markise tilpasset din uteplass, er du sikret at uteplassen din kan utnyttes maksimalt. Du kan velge mellom et stort utvalg i stofftyper, farger og mønstre. Markisen tilpasses til ønsket bredde og utfall. Ta kontakt for gratis befaring og rådgiving.

Med Marcesa-løsning kan du få ekstra høyde under markisen. Marcesa er en «knekk» på markisen. Skjermer ekstra godt for lav kveldssol.

Skjerm for kveldssol med nedsenkbar frontkappe

Når sola er lav om ettermiddagen og kvelden kan det være smart med en frontkappe på markisen. Denne kan justeres i ulike høyder.