Terrassemarkiser

En terrassemarkise gir deg et trivelig uterom. Når solen står som høyest en sommerdag og man ønsker et skyggefullt sted å flykte, gir terrassemarkisen god solskjerming. Den gir sval skygge i solvarmen og lunere temperatur om kvelden. Den reduserer også innetemperaturen.

Solid, praktisk og fleksibel solskjerming
Du trenger heller ikke la dårlig vær eller uventede regnbyger ødelegge den hyggelige utemiddagen. I tillegg til solskjerming kan du bruke terrassemarkisen til ly for regn. Som et tak over spiseplassen eller terrassen har du sikret deg for både sol og regn og øker brukstiden av terrassen!

Frem til 30. juni 2022

Denne kvalitetsmarkisen er laget i rustfritt stål, med aluminiums detaljer, og markisen er blant de best dokumenterte på markedet. For ekstra stabilitet er markisen utstyrt med dobbeltspente armer med Dynema®-bånd. Dette er definitivt terrassemarkisen for deg som vil ha en trivelig og komfortabel uteplass. Tilvalgsmulighetene er mange, både hva gjelder funksjoner og farger. «Karosseriet» på denne markisen kan lakkeres i alle RAL farger.

Våre terrassemarkiser (FA40, FA50, FA58) leveres som standard med:

  • Valgfri duk fra vår store kolleksjon, velg gjerne selvrensende duk!
  • Standard profilfarge i RAL 9010 (hvit) eller RAL 9006 (grå metallic), og Ru sort
  • Motordrift eller manuell styring. Motor kan kompletteres med automatisk styring, for eksempel fjernkontroll eller sol- vindautomatikk.
  • Bredde opptil 7 meter
  • Utfall opptil 4 meter