Rullegardiner

Vi har et bredt utvalg rullegardiner med mange mulige løsninger. Sov bedre om natten med et mørkt soverom. Rullegardiner er stadig en populær solskjerming.

Rullegardiner er lette å rengjøre og gir skjerming for både sol og innsyn. Derfor er rullegardiner den optimale løsningen i rom hvor man ønsker å holde en ren og moderne stil.

Svært delikat og praktisk solskjerming

Rullegardiner kan være både dekorative og funksjonelle – og virkelig være det lille ekstra som gjør det koselig i stua, kjøkkenet eller på soverommet. Rullegardiner demper lyset og reflekterer varmen.

Stort utvalg i farger på rullegardinen

Velg tekstil fra en bred fargepalett med over 130 farger/varianter. Her kan du bestemme hvor mye lys som skal filtreres bort. Rullegardinen kan ha hovedfunksjon som en interiørgardin, blendingsgardin eller for å gjøre rommet nesten helt mørkt.

Velger du med kassett, vil toppkassetten skjule duken når den ikke er i bruk. Ulike former for betjening: Motor, kjedetrekk eller trinnløs regulering du kan dytte opp eller ned.

Skreddersydde rullegardiner

Rullegardiner kan enkelt tilpasses til de fleste behov. Vi har fagfolk som har kompetanse til å finne den optimale løsningen til din bolig. De vil ta mål og gi deg råd om farger som passer din stue, kjøkken eller soverom.

Skreddersydde løsninger blir produsert på fabrikken i Tomter i Østfold, og tilpasses på millimeteren og passer dermed perfekt til ditt vindu.