Kassettmarkiser

Med en kassettmarkise er markisearmer og duken helt beskyttet i kassetten når markisen er innrullet. Det gjør at markiseduken og komponentene er beskyttet mot vær, smuss, pollen annen skitt. Dette gir lang levetid på markisen.

Stilfull markise for uteplassen

Ønsker du en stilren og elegant markise uten frontkappe, er kassettmarkise det rette valget for deg.

Markisen er helt beskyttet mot vær og skitt inne kassetten.

Kasettmarkisen har et rent design med diskret utforming. Markisen passer ypperlig til funkishus eller på hus hvor du ønsker at markisen ikke skal bli dominerende.

Høye krav til kvalitet på markisen

Dette er en topp moderne terrassemarkiser der det er lagt stor vekt på et elegant design som samtidig tilfredsstiller våre svært høye krav til god kvalitet.

Forskjellen på denne markisen og andre markiser i markedet er, foruten at duk og armer er innkapslet i kassetten, er at den er bygget så kompakt som mulig for ikke å bli for dominerende i fasaden.

Smarte og robuste løsninger

Når markisen ikke er i bruk er alle komponenter skjult i en elegant boks, men likevel åpen for lufting på undersiden.

Kraftige armer utstyrt med Dynema-bånd og to oppspente punkter per arm sikrer en stram duk. Dette gjør at denne markisen antas å være den mest robuste på markedet.

Dette er en moderne og lekker markise uten kappe i front, perfekt for deg som ønsker en robust terrassemarkise i en diskret og moderne utforming.

Nyt herlige dager på terrassen eller verandaen med en kassettmarkise i høy kvalitet.