Persienner

Innvendige persienner er en klassisk og tidløs solskjerming som hjelper til med å skape den atmosfæren du ønsker. Du kan selv justere persiennen og velge hvor mye lys som skal komme inn på rommet.

Effektiv og god skjerming for både innsyn og lys med innvendige persienner. Det er enkelt å justere persiennene, og du kan velge mellom mange muligheter for betjening.

Persienner er svært stilrene og en tidløs form for solskjerming.
Lekker og delikat skjerming for innsyn med innvendige persienner.

Motorisering av innvendige persienner

Vi tilbyr motoriserte løsninger for solskjerming. Med mulighet for styring med fjernkontroll eller app får du en trådløs hverdag, og en stillegående løsning. Oppladbare batterier i den Somfy-utviklede motoren gir deg en løsning hvor du slipper å tenke på ny elektrisk installasjon eller ledninger oppover veggen.

Batteriene har svært høy kapasitet som ved normal bruk ikke trenger å lades mer enn 1-2 ganger i året. Motoren er stillegående, og kan automatiseres.

Aluminiumspersienner

Med vårt utvalg av innvendige persienner kan du velge den stilen og fargene du selv ønsker. Dekorative mønstre – med mulighet for individuell tilpassing av persiennen slik at de passer hjemme hos deg.

Velg mellom en rekke farger og mønstre.

Våre persienner er produsert i brennlakkert aluminium som gir en UV-bestandig overflate som ikke blekner i solen. Persiennene er enkle å rengjøre, plassbesparende og diskret når de ikke er i bruk.

Innvendige persienner kan se svært eksklusivt ut. Her med mørkeblå farge.
Persienner med en frisk blåfarge kan virkelig gjøre rommet trivelig.

Skreddersydde persienner

Vi har et bredt utvalg persienner for at du skal kunne finne en som dekker dine behov og ønsker. Vi har fagfolk med kompetanse til å finne den beste løsningen til din bolig. Ut i fra målene som tas og behovene som kommer frem i samtale vil vi komme med råd om produkt, farger og type.

Skreddersydde løsninger blir produsert på vår fabrikk, og tilpasses på millimeteren og passer dermed perfekt til ditt vindu.

La solskjermingen matche resten av interiøret. Her med grønne innvendige persienner.