Siroflex Levegg

En levegg passer ypperlig på både terrassen, balkongen eller verandaen. Leveggen gjør det lunere, og du kan velge mellom en rekke ulike farger og stofftyper.

En levegg skaper en flott ramme på verandaen eller uteplassen

Siroflex levegg passer perfekt til solskjerming og vindskjerming

Når du ikke bruker leveggen er den rullet sammen i en beskyttende kassett på veggen i en stilren og diskret utforming.

Leveggen er uttrekkbar og kan monteres på veggen eller i taket. Du slipper dermed å bli plaget av trekk eller vind, og gir samtidig en god skygge ved lav kveldssol.

Diskret og elegant utforming, med praktisk betjening.

Skjerm for innsyn med en levegg

Er verandaen eller uteplassen din plaget med innsyn, vil en levegg enkelt løse dette problemet. Skap en lun oase hvor du får en fleksibel vegg som skjermer. Du slipper at naboen eller forbipasserende ser rett inn på terrassen.

Forvandle uteplassen til et ekstra rom

Tenk om du kunne forvandle uteplassen til et nytt hverdagsrom? La ikke kjølige og våte sommerdager ødelegge terrasselivet med grilling og hygge. Med en levegg, gjerne i kombinasjon med en terrassemarkise, får du en behagelig utendørslounge som du enkelt kan bruke store deler av året.

Nyt de deilige kveldene i gode venners lag. Hvis det begynner å blåse litt trenger dere ikke flytte inn.

Nyt tiden på verandaen
Velg mellom tett markiseduk eller semi-transparent screenduk som du kan se gjennom.

Betjening av levegg

Duken fra leveggen trekkes enkelt ut av kassetten for hånd, og kan festes i en valgt posisjon. Mange festemuligheter til vegg, eller på frittstående holder. Den innebygde fjæren, gir optimal stramhet på duken. Når den rulles inn får den full beskyttelse i den elegante pulver-lakkerte aluminiumskassetten. Siroflex levegg kan monteres både vannrett og loddrett. Leveggen passer perfekt til solskjerming og vindskjerming.

Siroflex levegg kan brukes på mange forskjellige måter. Hele installasjonen kan enkelt skrues fast på veggen. Det kan velges farge på duken fra hele vårt sortiment, med ett stort utvalg av farger og mønstre.

Mål:
Bredde: Min. 120cm og maks. 200cm
Uttrekk: Maks. 400cm.