Plisségardiner

Hos oss får du skreddersydde plisségardiner. Vi kommer på gratis befaring og tar mål slik at vi kan levere den perfekte løsningen til dine vinduer. Plisségardiner er en elegant solskjerming som kan passe til alle rom. Med sitt myke og stilrene uttrykk, er de et godt alternativ til persienner og rullgardiner i dagens interiørtrender. De er fleksible, moderne og finnes i flere ulike utførelser og farger. I våre store tekstil-kolleksjoner kan du velge blant over 150 plissétekstiler og over 200 Duette®-tekstiler.

Naturlig lys
Lys er kanskje noe av det som er viktigst for opplevelsen av rommet. Plisségardiner skaper et naturlig dagslys uten kontraster eller skygger. Du kan velge mellom flere alternativer for både delvis og hel solskjerming. Ulike vevstyper og farger gir deg mange muligheter til å skape et personlig interiør med behagelig og naturlig lys.

Plisségardin er en fleksibel gardin
Med plisségardiner har du mange muligheter for å skape en skreddersydd og unik løsning for ditt hjem. Enten du velger en klassisk fritthengende variant eller den fleksible UP & DOWN som gir deg valget til å dekke deler av vinduet i tillegg til hele vinduet. Den kan justeres og stoppes hvor som helst. Våre plisségardiner kommer i mange farger for et personlig preg i hjemmet. Med korte eller ingen snorer er plisségardinen dessuten både mer barne- og dyrevennlig enn andre løsninger.

Skreddersydde løsninger
Plisségardiner leveres i mange kvaliteter, design og utførelser. Vi har fagfolk som har kompetanse til å finne den optimale løsningen til din bolig, ta mål og komme med råd om farger. Skreddersydde løsninger blir produsert av profesjonelle syersker i vår fabrikk i Tomter i Østfold, og tilpasses på millimeteren og passer dermed perfekt til ditt vindu.

Klikk her for dukkolleksjonen for plisségardiner