Plisségardiner

Hos oss får du plisségardiner tilpasset størrelsen på vinduet ditt. Plisségardiner er en elegant solskjerming som kan passe til alle rom. Med sitt myke og stilrene uttrykk, er de et godt alternativ til persienner og rullgardiner.

Stilfulle interiørgardiner som passer til mange ulike vinduer. Vi har levert til både takvinduer, skråvinduer og helt vanlige vinduer.

Plisségardinene kan motoriseres og styres med telefonen via app. Du kan også velge bryter eller fjernkontroll. Uansett om du velger motorisert eller manuell styring vil gardinen enkelt få plass i vinduet.

Velg interiør som matcher med solskjermingen – eller motsatt!

Plisségardiner er fleksible

Det finnes mange ulike tekstiler og stoffer som er egnet for ulike rom og har ulike egenskaper. For eksempel har vi egne stoffer til bruk på fuktige rom.

Vi kommer på gratis befaring og tar mål slik at vi kan levere en skreddersydd løsning til dine vinduer. Plisségardiner er fleksible og finnes i flere ulike utførelser og farger. I våre store tekstil-kolleksjoner kan du velge blant over 150 plissétekstiler og over 200 Duette®-tekstiler.

Ulike betjeningsmuligheter for plisségardiner

Velg mellom en klassisk fritthengende variant som er festet i toppen av vinduet, eller fleksibel «Up & Down» som gir åpning både oppe og nede i vindet.

Med «Up & Down» kan du velge om du vil dekke hele vinduet, eller kun deler av vinduet. som gir deg valget til å dekke deler av vinduet i tillegg til hele vinduet. Den kan justeres og stoppes hvor som helst.

Med korte eller ingen snorer er plisségardinen et svært barne- og dyrevennlig løsning for solskjerming og interiørgardiner.

Med SmartCord som betjening av plisségardinen får du kun en kort snor synlig.

Naturlig dagslys

Plisségardiner skaper et naturlig dagslys uten kontraster eller skygger. Ulike vevstyper og farger gir deg mange muligheter til å skape et personlig preg på hjemmet ditt. Kombiner med ønsket interiør og få et stilfullt hjem du trives i.

Skreddersydd solskjerming

Plisségardiner leveres i mange kvaliteter, design og utførelser. Vi har fagfolk som har kompetanse til å finne den optimale løsningen til din bolig, ta mål og komme med råd om farger.

Våre skreddersydde plisségardiner blir produsert av profesjonelle syersker i vår fabrikk i Tomter i Østfold, og tilpasses på millimeteren og passer dermed perfekt til ditt vindu.