Duettegardiner

Duette® Plisségardin er vår bestselgende plisségardin, og det produktet som øker mest blant alle våre interiørprodukter. Både internasjonalt og her hjemme er denne gardinen blant de nye trendene innen solskjerming og gardiner.

To lag stoff gir et mykt og varmt, men moderne og stilrent uttrykk. Enten du vil skjerme bare noe og slippe inn litt lys eller ha et helt lystett rom, finner du garantert noe blant våre duette plisségardiner.

Frem til 30. juni 2022.

Duette er den interiørgardinen som er best når det gjelder reduksjon av solvarme og kan redusere varmeinnslippet gjennom vinduene betydelig. Stoff med «blackout» gir best effekt

Reduserer ubehagelig gjenlyd i rommet og er ideell til akustisk etterinstallering i kontorer, konferanserom, legekontorer og oppholdsrom. Effektiv og målbar lyddemping på inntil 45%.

Reduserer varmetap
En jevn temperatur i hjemmet ditt er en forutsetning for et godt inneklima. Duette® Plisségardin kan redusere varmetapet fra vinduene med opp til 46 prosent. Særlig i et land som Norge, med så variert vær, er det en fordel å både holde på og beskytte mot varmen. På den måten unngår du at varmekilden kjører opp og ned i løpet av dagen. Med varmekilder som arbeider ujevnt vil det dannes fukt, som man enten ikke får luftet ut fordi blir kaldt i stuen, eller man lufter ut med store energiomkostninger som følge.

Derfor isolerer Duette® Plisségardin
Luftekanaler i gardinen gjør at varmen holder seg inne om vinteren og ute som sommeren. Luftkanalene mellom gardinets inner- og ytterside danner en isolerende barriere, som forhindrer luften å strømme gjennom. Dermed nedsettes varmetransporten mellom gardinets inner-og ytterside. Det betyr at yttersiden av gardinen kan avise kulde, mens gardinens innerside holder på varmen. Med andre ord, så blir varmen innendørs om vinteren, og om sommeren gir Duette® Plisségardin deg mulighet til å holde din bolig sval og behagelig.

Motorisering
Oppladbare batterier i den Somfy-utviklede motoren gir deg en løsning hvor du slipper å tenke på ny elektrisk installasjon eller ledninger oppover veggen. Med mulighet for styring med fjernkontroll eller app får du en trådfri hverdag, og en stillegående løsning. Batteriene har svært høy kapasitet som ved normal bruk ikke trenger å lades mer enn 1-2 ganger i året.

Klikk her for dukkolleksjonen for Duette