Duettegardiner

Doble plisségardiner har to lag stoff som gir et mykt og varmt, men også moderne og stilrent uttrykk.

Velg din favoritt i vår eksklusive kolleksjon av farger, mønster og design. Snorer er skjult i stoffet, og doble plisségardiner (Duette) kan leveres med motor, håndtak eller snor.

Kanskje ønsker du å skjerme litt for sola, eller få det så mørkt som mulg. Uansett om du vil slippe inn mye eller lite lys, finner du garantert noe blant våre Duette plisségardiner.

Doble plisségardiner, også kjent som Duette, leveres i Bergen og omegn.

 

Populær innvendig solskjerming

Skreddersydd tilpassing til vinduet, slik at gardinen dekker hele vinduet, og dermed stenger ute lyset. Du kan få elektrisk plisségardin dersom du ønsker det, og det er mulighet for åpning både i topp og bunn.

Delikate farger på stoffet gjør at den innvendige solskjermingen matcher interiøret.

Duette® Plisségardin er vår bestselgende plisségardin, og det produktet som øker mest blant alle våre interiørprodukter. Både internasjonalt og her hjemme er denne gardinen blant de nye trendene innen solskjerming og gardiner.

Derfor isolerer Duette® Plisségardin

Luftkanaler med bikakestruktur danner en isolerende barriere, som forhindrer luften å strømme gjennom. Dette gjør at varmen holder seg inne om vinteren og ute som sommeren.

Et isolerende luftlag gjør at yttersiden av gardinen kan avise kulde, mens gardinens innerside holder på varmen. Med andre ord, så blir varmen innendørs om vinteren, og om sommeren holdes boligen sval og behagelig ved hjelp av den doble plisségardinen.

Dobbel plisségardin isolerer godt mot varme om sommeren og kulderas om vinteren.

Duette er den interiørgardinen som er best når det gjelder reduksjon av solvarme og kan redusere varmeinnslippet gjennom vinduene betydelig. Stoff med «blackout» gir best effekt

Duette plisségardin – dobbel plisségardin kan fås i både gjennomsiktig og tett stoff. Dette gir gode muligheter for fleksibel skjerming av sol og innsyn.

Reduserer varmetap

En jevn temperatur i hjemmet ditt er en forutsetning for et godt inneklima. Duette® Plisségardin kan redusere varmetapet fra vinduene med opp til 46 prosent. Særlig i et land som Norge, med så variert vær, er det en fordel å både holde på og beskytte mot varmen.

På den måten unngår du at varmekilden starter og stopper i løpet av dagen. Med varmekilder som arbeider ujevnt vil det dannes fukt, som man enten ikke får luftet ut fordi blir kaldt i stuen, eller man lufter ut for mye, og må varme opp igjen stua. Du sparer altså strøm ved hjelp av solskjermingen.

Lunt og deilig inne når du minsker varmetapet fra vinduene om vinteren. Doble plisségardiner skjermer også effektivt mot varme om sommeren.

Motorisering av dobbel plisségardin – elektrisk plisségardin

Ønsker du å koble den innvendige solskjermingen sammen med ditt smarthus er dette mulig. Med mulighet for styring med fjernkontroll eller app får du en trådfri hverdag, og en stillegående løsning.

Oppladbare batterier gir deg en løsning hvor du slipper å tenke på ny elektrisk installasjon eller ledninger oppover veggen. Batteriene har svært høy kapasitet som ved normal bruk ikke trenger å lades mer enn 1-2 ganger i året. Vi bruker teknologi og motorer levert av Somfy.

Betjening med barnevennlig SmartCord

Ved hjelp av å trekke i snoren 1-3 ganger kan du justere plisségardien. Snoren har samme lengde, og er kort uansett hvordan plisségardienen er justert. En kort snor gjør dette til et svært barnevennlig solskjerming.

Reduserer og minsker ekko og klang i rommet

Reduserer ubehagelig gjenlyd i rommet og er ideell til akustisk etterinstallering i kontorer, konferanserom, legekontorer og oppholdsrom. Effektiv og målbar lyddemping på inntil 45%.

Rom med store glatte flater får ofte mye gjenlyd. Med Duette plisségardiner kan du redusere ekko og klang.