Utvendige persienner

Utvendige persienner er en stilren og driftssikker løsning som gir deg en ekstrem fleksibilitet. Du kan enkelt regulere både lys- og varmefordeling.

Vi leverer persienner i Bergen og omegn. Du får høy kvalitet på persiennen, og den stenger ute svært mye av varmen fra sola.

Du får skreddersydd solskjerming som gir god skjerming hele året – ikke glem den lave vintersola. Med fleksibel styring via app, bryter eller fjernkontroll kan du enkelt heve eller senke persiennene, og du forlenger levetiden på møbler og interiør.

Persienner passer godt til mange typer bygg – stilrent og flott!

Nøyaktig lyskontroll og god fleksibilitet

Når persiennen er i lukket stilling, skjermer du for sollys og varmeinnslipp. Persienner er den solskjermingen som er mest effektiv i å hindre at det blir varmt inne. Persienner en en stor bidragsyter til et bedre inneklima.

Persienner passer ypperlig på store og små vinduer, og kan også monteres på verandadør.

Persienner har vannrette roterende lameller som gjør det enkelt å regulerer lysets intensitet og retning. På den måten kan du beskytte planter og interiør fra solbestråling som tørker ut og falmer både malte flater, treverk og tekstiler.

I sommerhalvåret fungerer utvendige persienner som et godt alternativ til dyr luftkondisjonering på varme sommerdager.

Brede lameller gir god skjerming for sola.

Utvendige persienner, eller fasadepersienner, er en effektiv, robust og stilren form for utvendig solskjerming. De er lette å integrere i byggets fasade, og når de ikke er i bruk er de skjult i kassetter som kan tilpasses byggets farge. Dermed blir de en naturlig og nøytral del av fasaden.

Flott firkantet kassett skjuler persiennene når de ikke er i bruk.

Stadig flere arkitekter velger persienner til både næringsbygg og privatboliger fordi persiennene fremhever arkitekturen og helhetsinntrykket av fasaden.

Skjerm for lav vintersol med utvendige persienner

Minimal varmeoverføring til rommet

Fordelen med utvendige persienner er at det er en solskjerming som er både lys- og varmeregulerende. Mens markiser hindrer om lag 75 prosent av varmen i å komme inn, er tallet så høyt som 90 prosent for utvendige persienner. Det kan bety så mye som 3-4 grader på en varm sommerdag!

Persienner er derfor en ideell løsning for vinduer på fasader spesielt utsatt for sol, eller rom du ønsker å holde kjølige ved å redusere solens strålingsvarme.

Idyllisk og varm sommer – da er det godt å slippe å få varmen inn i huset.

Skreddersydde løsninger med høy kvalitet

Våre utvendige persienner produseres på skreddersøm, noe som sikrer deg ypperlig kvalitet og rask leveringstid. Fasadepersiennen har blitt et begrep i bransjen og forteller alt om kvaliteten på våre produkter.

Våre persienner er tilpasset det norske klimaet, med store variasjoner i temperatur, fuktighet og vind. Lamellene er malt med en spesiell akryllakk for at farge og glans skal ha lang holdbarhet.

Motorisering

Det er mulig med automatikk og motorisering av persienner. Vår nye motor “Protect” vil registrere hindringer og stanse heving og senking av persiennene. Dette forhindrer skade og forlenger levetiden.

Behold utsikten samtidig som du skjermer for solvarmen. Persiennene kan vinkles slik at du ser ut, men fortsatt skygger for sola.